Институт за следдипломна квалификация

Kурс: УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ И БИЗНЕС: СТРАТЕГИИ, РЕГУЛАТОРНИ РАМКИ, ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ХОЛИСТИЧЕН БИЗНЕС МОДЕЛ

вторник, 10 май 2022 10:23 /
Начало:
събота, 25 юни 2022 9:30
Край:
неделя, 26 юни 2022 13:00
Място:
ОНЛАЙН
Подробности:


Курс " Устойчиво развитие и бизнес: стратегии, регулаторни рамки, предизвикателства и холистичен бизнес модел "

 

Продължителност: два дни, 8 учебни часа;

Дати на провеждане: 25 - 26.06.2022 г.

Час: от 9:30 до 13:00 ч.;

Цена на курса: 490 лв. с ДДС

Срок за записване: до 20.06.2022 г.

Локация: Обучението се провежда онлайн чрез платформата Тиймс

АНОТАЦИЯ:


Целта на настоящия курс е разбиране и овладяване на концепцията за устойчиво развитие, както и разбирането и осъзнаването на взаимното допълване на съществуващите подходи (CSR, GRI, ESG, SBTi, CSRD  и др.).  Разглежда се ролята на бизнеса и неговите служители в процеса на устойчиво развитие.

Обучението е подходящо за ръководни служители, експерти и служители от всички йерархични нива на всички заинтересовани бизнес организации, с оглед на ангажиментите и  възможностите, пред които са изправени във връзка с европейските регулации в областта на устойчивото развитие и предстоящите нормативни изисквания.

 

Курсът се води съвместно с Балкански институт за устойчиво развитие (БИУР). Той е независим институт за изследване и развитие на политики в областта на устойчивото развитие. БИУР разработва инструменти и конкретни дейности за въвеждане и подобряване на устойчивото развитие в балканските, европейските и международните отношения на публичните и частните институции и органи.

 

ДОКУМЕНТИ:

След приключване на обучението, ИСК при УНСС издава Удостоверение за преминат краткосрочен курс: „Устойчиво развитие и бизнес: стратегии, регулаторни рамки, предизвикателства и холистичен бизнес модел“.

 

ЗАЯВЛЕНИЕ - Електронната бланка е създадена за ваше улеснение. За участие в краткосрочен курс е необходимо да изберете, от приложения списък, желания от вас курс. Моля, попълвайте Заявлението коректно, данните се използват за издаване на Удостоверение за участие в курса.

Банкова сметка на ИСК при УНСС: 

УниКредит Булбанк     

BIC на банката - UNCRBGSF 

IBAN BG23UNCR76303100117207

*Основание: Обучение по „Устойчиво развитие и бизнес: стратегии, регулаторни рамки, предизвикателства и холистичен бизнес модел“

За допълнителна информация и записване: г-жа Вангелия Вангелова - ИСК при УНСС, каб.109,  моб.тел. 0882 668 940, е-mail: [email protected]

 

 

Прикачени файлове:

application/pdf КК_Устойчиво развитие и бизнес.pdf - 8234 KB