Институт за следдипломна квалификация

50 години опит в продължаващото обучение


Търсене: Новини

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО по проект „Обучение в управленски умения за развитие на малкия и среден бизнес. Японският и българският опит за управление и излизане на глобалните пазари“ в Република Северна Македония

сряда, 25 септември 2019 16:43

На 14 септември 2019 г. от 12.00 ч. в залите на Икономическия факултет на Университет "Св.Кирил и Методий", Скопие се проведе церемонията за официалното откриване на обучението по проект "Обучение в управленски умения за развитие на малкия и среден бизнес в Република Северна Македония. Японският и българският опит за управление и излизане на глобалните пазари", финансиран по линия на Българската помощ за развитие на Министерство на външните работи на външните работи на Република България.

Церемонията се проведе с участието на Н.П. г-жа Ханеда - посланик на Япония в Скопие, Н.П. г-н Ангелов - посланик на РБългария в Република Северна Македдония, г-н Хидея Кобаяши - ръководител на офиса на JICA за балканския регион, проф. Янкуловски - ректор на Университет "Св. Кирил и Методий", доц. Боян Жеков - председател на Джайка Алумни в България и научен ръководител на проекта, много преподаватели, студенти от курса и гости. 

Церемонията беше заснета и излъчена в националните медии на Република Северна Македония.

След откриването стартира обучието в курса, съгласно утвърдения график с лекцията по Мениджмънтът в Япония на проф. Сусаи от Университета на Нагасаки.

_a91a9_br 2019 1 (1).jpg

_a91a9_br 2019 2 (1).jpg

Галерия снимки от ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО по проект „Обучение в управленски умения за ра ...