Институт за следдипломна квалификация

50 години опит в продължаващото обучение


Търсене: Новини

Водната академия дипломира своя ХІ випуск

вторник, 22 октомври 2019 14:59

На 17.10.2019 г. Водната академия дипломира своя ХІ випуск.

На специална церемония в Зала "Тържествена" на УНСС, успешно завършилите едногодишно обучение в следдипломна квалификация по „Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла“, мениджъри и служители от няколко големи ВиК компании получиха своите свидетелства за професионална квалификация. Обучението приключи със защита на дипломни тези, разработени на основата на реални казуси от практиката в сектора.

 _b0be0_ВИК1.JPG   _b0be0_ВИК2.JPG   

Програмата за следдипломна квалификация по „Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла“ е създадена от Център за обучение към Ютилитис Сървисис и Институт за следдипломна квалификация при УНСС през 2007 година с основна задача да повиши знанията и капацитета на висшия мениджмънт на ВиК операторите и служители в отрасъл ВиК, в областите като Право на ЕС, Качество на предоставяне ВиК услуги, Цени и ценообразуване, и Управление на инфраструктурни проекти.

 _b0be0_ВИК3.jpg   _b0be0_ВИК4.JPG   

Лектори във Водната академия, са авторитетни преподаватели от УНСС, водещи икономически експерти и инженери с дългогодишна практика. 185 е броя на участниците, завършили следдипломното обучение, които работят активно за реформата в отрасъл ВиК.  

Галерия снимки от Водната академия дипломира своя ХІ випуск ...