Институт за следдипломна квалификация

50 години опит в продължаващото обучение


Търсене: Новини

Дипломиране на XIII випуск на Водна академия

четвъртък, 28 октомври 2021 17:33

На 28 октомври 2021г.,  за тринадесети път в България , успешно завърши едногодишното обучение в следдипломна квалификация по „Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла“.

Обучението приключи със защита на дипломни тези, разработени на основата на реални казуси от практиката в сектора.

Мениджъри и служители от няколко големи ВиК компании получиха своите свидетелства за професионална квалификация на специална церемония в Зала "Тържествена" на УНСС.

Програмата за следдипломна квалификация по „Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла“ е създадена от Институт за следдипломна квалификация при УНСС и Център за обучение към Ютилитис Сървисис през 2007 година с основна задача да повиши знанията и капацитета на висшия мениджмънт на ВиК операторите и служители в отрасъл ВиК, в областите като Право на ЕС, Качество на предоставяне ВиК услуги, Цени и ценообразуване, и Управление на инфраструктурни проекти.

Лектори във Водната академия, са авторитетни преподаватели от УНСС, водещи икономически експерти и инженери с дългогодишна практика.

Над 200 е броя на участниците, завършили следдипломното обучение, които работят активно за реформата в отрасъл ВиК.  

Желаем им професионални успехи по вода и попътен вятър в начинанията!

_a7b68_Blue Organic Shapes Leadership Workshop Webinar Keynote Presentation.jpg_6f6d4_Blue Organic Shapes Leadership Workshop Webinar Keynote Presentation (1).jpg

Галерия снимки от Дипломиране на XIII випуск на Водна академия ...