Институт за следдипломна квалификация

50 години опит в продължаващото обучение


Търсене: Новини

Курсистите, завършили следдипломна квалификация „Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла“ получиха свидетелствата си

петък, 20 октомври 2023 15:31

На официална церемония в зала „Тържествена“ специализантите по „Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла“ получиха свидетелства за следдипломна квалификация и сертификати.

Програмата за следдипломна квалификация по „Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла“ е създадена от Института за следдипломна квалификация (ИСК) при УНСС и Центъра за обучение към „Ютилитис Сървисис“ с основна задача да повиши знанията и капацитета на висшия мениджмънт на ВиК операторите и служители в отрасъл ВиК. В програмата на курса са включени важни теми в областите „Право на ЕС“, „Качество на предоставяне на ВиК услуги“, „Цени и ценообразуване“ и „Управление на инфраструктурни проекти“.

Събитието откри доц. д-р Иван Стойчев, който е бил директор на Института за следдипломна квалификация (ИСК) при УНСС в периода 2013-2020 г.

„За мен е удоволствие да ви поздравя днес, като юбилейния петнадесети випуск, който успешно завършва квалификационния курс по „Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла“, каза доц. д-р Иван Стойчев.

Доц. д-р Иван Стойчев

„Сътрудничеството на УНСС и ИСК с „Ютилитис Сървисис“ води началото си от 2007 г., когато започнаха първите обучения в следдипломна квалификация „Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла“ и продължава успешно и досега. Показателно е как партньорството между университета и бизнеса може да доведе до създаването на едно качествено за специалистите от практиката обучение“, каза директорът на ИСК проф. д.н. Живко Драганов и допълни: „За нас е важна удовлетвореността, която изразихте от обучението, това показва, че получените знания в ИСК ще са полезни за професионално ви развитие. Ще се радвам да получа и обратна връзка за това какво може в рамките на обучението да бъде подобрено за бъдещите специалисти, които биха се присъединили“.

Проф. д.н. Живко Драганов

„Уважаеми колеги, много се радвам, че ви виждам на тази церемония, удовлетворени от това, което сте направили за себе си. Искам да ви пожелая преди всичко да сте здрави и нещата, които правите независимо дали са в личен или професионален план да бъдат успешни и да ви правят щастливи“, каза управителят на „Ютилитис Сървисис“ Димитър Митев.

Димитър Митев

Церемонията продължи с връчване на свидетелствата за професионална квалификация и сертификат.



Галерия снимки от Курсистите, завършили следдипломна квалификация „Икономика и мениджмънт на ВиК о ...